Societat

Un perfil d’Instagram animava joves a barallar-se

La policia local de Lloret de Mar ha identificat els responsables d’un perfil d’Instagram que animava joves a barallar-se al carrer i penjar vídeos. Es tracta de dos nois d’entre 13 i 16 anys a qui la policia ha fet tancar el compte. Els agents, a més, han posat el cas en coneixement de la fiscalia de menors per tal que determini si hi ha indicis d’algun tipus de delicte.

Els fets es remunten a fa dues setmanes, quan un ciutadà va denunciar davant la policia que havia detectat un compte, amb el nom de LloretFight, en què es penjaven aquests tipus de vídeos i s’animava altres usuaris a participar-hi. La Policia Municipal els va citar a comissaria –també en va informar els pares– i, després d’interrogar-los, els va ordenar que desactivessin el perfil.

El regidor de Seguretat, Jordi Sais, ha explicat que el perfil no arribava a la vintena de seguidors i que s’hi havien penjat dos o tres vídeos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia