Societat

Beques Impulsa a la Garrotxa i el Baix Empordà

La fundació ajuda a cursar estudis de FP a joves en risc d’exclusió social

La Garrotxa i el Baix Empordà són unes de les comarques on la Fundació Impulsa aquest any destina beques per cursar estudis de FP a noies i nois en risc d’exclusió social. A tot Catalunya se’n beneficiaran aquest curs 250 alumnes.

El jovent que participa en els programes de la Fundació Impulsa rep, a més de l’esmentada beca econòmica, un ordinador, formació en competències transversals i competències professionals i l’acompanyament d’una persona mentora de referència. Per la seva banda, el beneficiat es compromet a fer voluntariat amb una entitat social del territori.

Aquest cop, a la Garrotxa rebran una beca 59 alumnes. D’ells, 22 nous alumnes s’incorporen a primer de grau mitjà, que se sumen als 20 alumnes que faran 2n de grau mitjà i als 17 que estan fent estudis de grau superior. En el cas del Baix Empordà, per primer cop en aquesta comarca es concediran beques a 15 alumnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia