Infraestructures i serveis

ERC envia Romeva i Serret però no consellers de l’actual govern a la manifestació contra l’ampliació de l’aeroport

També assistiran a la convocatòria diputats, senadors i regidors del partit

La delegació republicana s’incorporarà a la marxa a l’altura del carrer Diputació

ERC enviarà els exconsellers Raül Romeva i Meritxell Serret a la manifestació contra l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-El Prat convocada per a aquest diumenge, però no hi assistirà cap dels seus membres a l’actual govern,

Els republicans han confirmat que tindran presència a la manifestació convocada per les plataformes Xarxa per la Justícia Climàtica i Zero Port, si bé la seva delegació no tindrà representants al màxim nivell.

La delegació republicana s’afegirà a la manifestació a l’altura del carrer Diputació de Barcelona i estarà encapçalada per Romeva i Serret, que van ser consellers al govern de Carles Puigdemont fins a la seva destitució a la tardor del 2017 per aplicació de l’article 155 de la Constitució, després de la declaració unilateral d’independència. També hi participaran els diputats al Parlament Pau Morales i Jordi Albert; la diputada al Congrés Pilar Vallugera; la senadora Sara Bailac; l’eurodiputada Diana Riba, i els regidors a Barcelona Elisenda Alamany i Max Zañartu, ha detallat el partit en un comunicat.

En els dies previs a la decisió del govern espanyol de paralitzar el projecte d’inversió per ampliar l’aeroport, ERC havia deixat a l’aire la possibilitat que algun dels seus consellers assistís a la mobilització contra l’ampliació. 

Les reticències d’ERC i del mateix president de la Generalitat, Pere Aragonès, al projecte d’ampliació plantejat per AENA va portar el govern central a deixar en suspens la iniciativa, amb l’argument que li mancava suport per part d’un sector de l’executiu català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia