Societat

Els premis Banyolí de l’Any, en format anti-Covid

Aquest vespre, per segon any consecutiu, el lliurament dels premis Banyolí de l’Any, organitzats per l’Ajuntament, es farà a l’auditori de l’Ateneu i no pas en un sopar, per tal de reduir el risc de contagi de Covid-19. En la cerimònia, que arriba a la tretzena edició, hi haurà la presència del vicepresident del govern de la Generalitat, Jordi Puigneró.

Sumem no hi anirà

El regidor i la regidora de Sumem Banyoles, a l’oposició, no assistiran a l’acte perquè no estan d’acord ni amb “els valors ni amb els objectius” de la convocatòria. “Aquests premis no reflecteixen tota la ciutadania de Banyoles” i tampoc responen “a cap necessitat ni a la voluntat popular”, han argumentat. “Són uns premis elitistes, amb una destacada manca de transparència i pràcticament nul·la participació popular”, han conclòs.

Quatre modalitats

A més del premi Banyolí de l’Any pròpiament dit (en l’elecció del qual els ciutadans han pogut participar a través d’una votació popular), es lliuren els premis a millor iniciativa empresarial, millor iniciativa social i a la trajectòria personal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia