Medi ambient

JAUME FONDEVILA

AL. GUALTA

“Cal tenir els rius ben nets”

“Ens cal una visió conjunta de país per treballar coordinadament”

El projecte de Torroella afecta específicament el marge esquerre del Ter, però no s’ha de deixar de banda la problemàtica del dret. L’alcalde de Gualta, Jaume Fontdevila, destaca la importància de tenir rius i rieres en bon estat. I, en aquest, sentit remarca la importància d’una acció conjunta i el paper dels ajuntaments.

Quan plou ho fa per a tothom. Què demanen des del marge dret?
Per nosaltres és bàsic tenir el Daró en bon estat. S’ha de treballar amb visió conjunta, perquè la nostra realitat és diferent. A nosaltres ens afecta el Daró i és vital tenir un pas d’aigua que permeti la recollida de les aigües quan hi hagi inundació i poder precisament evacuar l’aigua. És vital tenir rieres i rius en bon estat. I per això ens cal la implicació i recursos de l’Agència Catalana de l’Aigua.
Els ajuntaments, peces clau?
Indubtablement. Amb tot, i perquè estem sempre sobre el territori, ens cal una visió conjunta de país per treballar coordinadament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia