Medi ambient

Dos milions per a la recuperació del Llobregat

Els nous projectes per a la recuperació ambiental del riu Llobregat a Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i Sant Vicenç dels Horts se sumen a les actuacions iniciades a Pallejà a principi d’any, i representen una inversió d’1,9 milions d’euros. Es tracta d’actuacions que serviran per millorar la qualitat ambiental i paisatgística de l’espai fluvial, en potenciaran l’ús social i l’accés mitjançant la mobilitat sostenible i, d’aquesta manera, es farà compatible l’ús social, lúdic i agrícola amb la recuperació mediambiental. El setembre van començar les actuacions de millora i transformació dels camins fluvials a Sant Boi de Llobregat i durant el mes d’octubre s’encetaran les intervencions a Santa Coloma de Cervelló i a Sant Vicenç dels Horts.

Les obres pretenen crear una xarxa bàsica d’accessos al riu, millorar camins secundaris i instal·lar equipaments a l’espai fluvial. Els treballs estan impulsats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) juntament amb els municipis. Les actuacions compartides als tres municipis són les millores en el ferm i en el drenatge per evitar l’erosió del terra i que els camins es facin malbé, la plantació d’arbres i al llarg de tot el recorregut i la creació de nous miradors, àrees d’estada i esbarjo, punts de trobada i fonts d’aigua i un reforç en la senyalització dels espais.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia