Societat

Societat

Drets Socials augmentarà la subvenció de places residencials

Una part de l’increment del pressupost que està elaborant el Departament de Drets Socials, i que encara no està tancat, anirà destinat a subvencionar places per a persones grans, amb malalties mentals o amb discapacitats. En els comptes s’hi han d’incloure els diners dels fons europeus. Així ho va assegurar ahir la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, en el 77è Fòrum Social Pere Tarrés, en què va explicar les principals línies d’acció del seu departament. Va alertar de l’“efecte devastador” de la crisi de la Covid en les famílies que es trobaven en situació de més vulnerabilitat, i va detallar algunes polítiques centrades en infants i joves, migrants, discapacitats i sensellar. Cervera va admetre el retard en les subvencions a les entitats, que encara no han rebut les corresponents al 2021, i es va comprometre que en el futur les subvencions surtin a l’inici de l’any.

Es va referir també a les presumptes irregularitats del Consorci de Serveis Socials de Barcelona. Va assegurar que la informació apareguda parteix d’informes del govern i que el consorci, participat per la Generalitat i l’Ajuntament, està subjecte a la Intervenció de la Generalitat. Va assegurar que moltes de les recomanacions de la Intervenció, algunes ”força tècniques”, ja s’han resolt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia