Salut

El cas de la residència de Sant Joan les Fonts, al jutjat

Obren diligències per la mort de set avis aquest estiu a causa de la Covid-19

Una empleada del centre serà citada en qualitat d’investigada

El jutjat d’instrucció número 1 d’Olot investigarà les morts per Covid-19 de set usuaris de la residència Torreblanca de Sant Joan les Fonts, va informar ahir l’ACN citant com a font el bufet d’advocats Vosseler, especialitzat el negligències mèdiques.

El jutjat ha decidit citar diversos testimonis i també la treballadora que, en concret, s’esmenta en la denúncia que la família d’una de les víctimes va presentar per homicidi imprudent greu en concurs amb un delicte contra la salut pública per no haver dut a terme els controls i les mesures de seguretat necessaris per evitar el brot de Covid-19.

Investigada

A la treballadora se la citarà en qualitat d’investigada, va assegurar ahir a aquest diari la portaveu dels advocats. L’empleada és assenyalada en la denúncia com a principal responsable del contagi, ja que, segons la família, va anar a treballar malgrat estar contagiada per Covid-19. Per no mostrar febre i esquivar els controls, es devia prendre un antitèrmic poc abans d’entrar a la residència.

En les proves efectuades a la residència en detectar-s’hi el brot de coronavirus, 15 dels 53 residents i sis dels 44 empleats van donar positiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia