Salut

Sanitat manté els actuals aforaments màxims als esdeveniments esportius

El Consell Interterritorial de Salut acorda mantenir com fins ara l’ús de la mascareta i la resta de restriccions comuns

Les mesures continuaran vigents fins finals de novembre, quan s’avaluaran en una altra reunió

El Consell Interterritorial de Salut (CIS) ha acordat aquest dimecres mantenir fins al 30 de novembre els aforaments vigents als esdeveniments esportius, que són del 100% en recintes oberts i d’un màxim del 80% en instal·lacions tancades, segona han informat a Efe fonts autonòmiques.

El ministeri espanyol de Sanitat i els departaments de Salut autonòmics també han decidit mantenir com fins l’ús de la mascareta, la prohibició de fumar tant a exteriors com a interiors i el consum d’aliments o begudes, tret d’aigua.

Les mesures per combatre la Covid-19 acordades al CIS són comuns i de mínims per a tot el territori de l’Estat en el període comprès entre l’1 i el 30 de novembre. A finals de mes s’avaluarà la situació en una altra reunió entre el ministeri i les comunitats autònomes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia