Societat

La Creu Roja es proposa recollir joguines per a 3.000 criatures de les comarques gironines

Més de 3.000 nenes i nens d’uns 170 municipis de les comarques de Girona seran els beneficiats de la campanya de joguines d’aquest any de la secció de joventut de la Creu Roja , segons preveu l’entitat. Per aconseguir-ho, s’ha fet una crida a particulars, comerços, empreses i entitats a donar joguines, fer aportacions econòmiques o cedir espais de recollida, entre altres accions de suport. “Aquest any 2021, les conseqüències derivades de la pandèmia de la Covid-19 han perpetuat i agreujat la vulnerabilitat de famílies d’arreu del territori català, a les quals ja ateníem des de la Creu Roja Joventut”, expliquen des de l’ONG, que ha mobilitzat 135 voluntaris de 15 assemblees locals de la demarcació.

Com és habitual, es demanen joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives. La campanya té com a lema Els seus drets, en joc i vol ser també una manera de “fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat”. A lajoguinaeducativa.org , la gent que vulgui col·laborar trobarà els punts on lliurar el material.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia