Administracions

La depuradora de Cassà, en fase de proves

Les obres d’ampliació inclouen un nou sistema de bombament

Les obres d’ampliació de la depuradora de Cassà de la Selva estan enllestides i en fase de proves, segons va explicar l’alcalde, Robert Mundet, en l’últim ple del consistori. Només falta que la companyia elèctrica augmenti la potència de la instal·lació perquè el nou equipament pugui funcionar a ple rendiment.

La infraestructura de la depuradora s’ha duplicat amb una nova línia de tractament biològic i un nou sistema de bombament. A més, les noves instal·lacions solucionaran les problemàtiques pels sobreeiximents d’aigües en les èpoques de pluges abundants i evitaran que s’inundin els camps dels voltants. Fa uns dies, l’alcalde, Robert Mundet, i el cap dels serveis tècnics municipals, Jordi Fabrellas, van visitar les instal·lacions.

Per altra banda, el ple va aprovar el projecte definitiu de Can Parera incorporant modificacions a l’entrada i la sortida de vehicles atenent algunes de les al·legacions que s’havien presentat. El cost total és de 155.994,63 euros IVA inclòs. El projecte de Can Parera dotarà de 17 noves places d’aparcament aquesta zona del barri vell. A més, la concepció de l’obra permetrà tenir un espai cobert que es podrà utilitzar també per fer-hi actes tot guanyant un equipament municipal polivalent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia