Societat

Més de 170.000 vehicles surten de l’àrea metropolitana de Barcelona fins a les vuit del vespre, el 35,37% dels previstos

Les rondes de Barcelona concentren les retencions més destacades durant les primeres hores de l’operació sortida del pont de la Puríssima

Més tard les complicacions s’han desplaçat a punts més allunyats, sobretot a les carreteres que connecten la capital catalana amb zones de muntanya

Fins a les vuit del vespre han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona un total de 171.542 vehicles,  segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La xifra representa el 35,37% dels 485.000 vehicles que Trànsit preveu que surtin entre les tres de la tarda d’aquest divendres i dissabte al migdia durant el dispositiu especial dissenyat per a l’operació sortida pel pont de la Puríssima.

Durant les primeres hores de la tarda els principals problemes de circulació s’han concentrat a Barcelona. Entre les tres i les sis de la tarda hi ha hagut trànsit molt dens a la ronda de Dalt en sentit Besòs i en algun moment s’han produït retencions especialment a l’hora de poder-se incorporar a la circumval·lació. En tot cas, el ritme de circulació ha estat lent però constant. En sentit Besòs, la circulació ha empitjorat amb el pas dels minuts, de lleugerament congestionada a molt densa, a partir de les cinc de la tarda.Als laterals de la ronda hi ha hagut cues a la zona de la sortida 6, a tocar de la clínica Quirón i de la plaça Alfons Comín.

Més tard, el gruix de les incidències s’ha desplaçat a punts més allunyats de la capital catalana, especialment a les carreteres que donen accés a les zones de muntanya, com la C-16 o la C-17. Algunes de les cues més llargues s’han produït a l’AP-7 en sentit Girona,  amb més de 10 quilòmetres entre Sant Cugat del Vallès i Barberà del Vallès (Vallès Occidental), i de cinc quilòmetres entre Castellbisbal i Martorell en sentit sud per un accident. 

També hi ha hagut retencions importants a la C-58, amb més de sis quilòmetres entre el Nus de la Trinitat i Ripollet, en tots dos sentits, així com a l'A-2, amb cues també de sis quilòmetres entre Cornellà i Sant Joan Despí (Baix Llobregat) en sentit Martorell. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona
Infraestructures i Serveis

Aposten per desdoblar una línia de mercaderies Saragossa-Tarragona amb estació a Lleida

Lleida
GIRONA

Detecten 555 casos de càncer de còlon en 10 anys amb el cribratge

GIRONA
Societat

Entitats i plataformes es manifesten contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp
Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Un estudi de l'IDIBGI i l'ICO identifica un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT