Societat

Més de 170.000 vehicles surten de l’àrea metropolitana de Barcelona fins a les vuit del vespre, el 35,37% dels previstos

Les rondes de Barcelona concentren les retencions més destacades durant les primeres hores de l’operació sortida del pont de la Puríssima

Més tard les complicacions s’han desplaçat a punts més allunyats, sobretot a les carreteres que connecten la capital catalana amb zones de muntanya

Fins a les vuit del vespre han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona un total de 171.542 vehicles,  segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La xifra representa el 35,37% dels 485.000 vehicles que Trànsit preveu que surtin entre les tres de la tarda d’aquest divendres i dissabte al migdia durant el dispositiu especial dissenyat per a l’operació sortida pel pont de la Puríssima.

Durant les primeres hores de la tarda els principals problemes de circulació s’han concentrat a Barcelona. Entre les tres i les sis de la tarda hi ha hagut trànsit molt dens a la ronda de Dalt en sentit Besòs i en algun moment s’han produït retencions especialment a l’hora de poder-se incorporar a la circumval·lació. En tot cas, el ritme de circulació ha estat lent però constant. En sentit Besòs, la circulació ha empitjorat amb el pas dels minuts, de lleugerament congestionada a molt densa, a partir de les cinc de la tarda.Als laterals de la ronda hi ha hagut cues a la zona de la sortida 6, a tocar de la clínica Quirón i de la plaça Alfons Comín.

Més tard, el gruix de les incidències s’ha desplaçat a punts més allunyats de la capital catalana, especialment a les carreteres que donen accés a les zones de muntanya, com la C-16 o la C-17. Algunes de les cues més llargues s’han produït a l’AP-7 en sentit Girona,  amb més de 10 quilòmetres entre Sant Cugat del Vallès i Barberà del Vallès (Vallès Occidental), i de cinc quilòmetres entre Castellbisbal i Martorell en sentit sud per un accident. 

També hi ha hagut retencions importants a la C-58, amb més de sis quilòmetres entre el Nus de la Trinitat i Ripollet, en tots dos sentits, així com a l'A-2, amb cues també de sis quilòmetres entre Cornellà i Sant Joan Despí (Baix Llobregat) en sentit Martorell. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia