Medi ambient

Els opositors al parc eòlic marí, decebuts

Insten els representants polítics a buscar alternatives “viables i sostenibles”

La plataforma Stop al Macroparc Eòlic Marí de la Costa Brava Nord va mostrar-se ahir “decebuda” amb els nos de cinc dels set grups parlamentaris a la proposta de resolució presentada per la CUP al Parlament aquesta setmana. “Considerem que el territori, que ha dit no de forma contundent al macroparc eòlic marí, no pot aguantar més la indecisió dels responsables polítics davant la catàstrofe mediambiental, econòmica i social que representaria el macroprojecte”, anunciaven en el comunicat. Els opositors van instar els representants polítics a buscar conjuntament amb el territori “alternatives de producció energètica viables i sostenibles que no comprometin el territori amb macroprojectes tan agressius”.

L’entitat recorda en el comunicat que compten amb més de 25.000 signatures, el suport de 22 ajuntaments de les comarques gironines en forma de moció i que, fins i tot, la Diputació s’hi ha pronunciat “de forma contundent”. A més, asseguren que recentment la junta rectora del Montgrí ha aprovat donar suport al manifest de la plataforma. A més, reclamen als presidents de les juntes rectores del Parc de Cap de Creus i dels Aiguamolls que es pronunciïn.

LA XIFRA

25.000
signatures
ha recollit l’entitat contra el macroparc i té el suport de 22 ajuntaments.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia