Infraestructures i serveis

Fontcoberta posa el focus en la transició cap a l’energia verda

L’Ajuntament de Fontcoberta ha presentat a la convocatòria d’ajudes europees Next Generation diversos projectes per valor de 230.000 euros. Els recursos es destinarien a posar LED a un miler de punts de llum de Melianta; instal·lar panells solars a l’escola, al casal de la gent gran, a l’antiga rectoria de Vilavenut i al dispensari, instal·lar una caldera de biomassa a la casa de la vila, adquirir un vehicle híbrid i obrir un carril bici a tot volt de Melianta.

El nou pressupost

Aquestes inversions, si s’aconsegueix l’ajuda europea, s’afegiran als pressupostos del 2022, aprovats recentment. El seu import és d’1,3 milions d’euros, una quantitat un 3% superior a la de l’any passat.

La inversió més destacada per aquest exercici és per a la conversió de l’antiga rectoria de Vilavenut en centre cívic (160.000 euros) i l’eliminació de barreres arquitectòniques a Melianta. Tots dos projectes van ser acceptats en l’última convocatòria del pla unificat d’obres i serveis (PUOSC), pel qual l’Ajuntament de Fontcoberta rebrà una subvenció per valor de 120.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia