Societat

CCOO demana una investigació interna àgil de les suposades irregularitats als Bombers

El sindicat es mostra preocupat per la imatge del cos i que s’hagi posat en perill la seguretat dels treballadors

La secció sindical de CCOO als Bombers de la Generalitat ha mostrat aquest dimarts la seva “preocupació” per la suposada corrupció a la cúpula del cos i el dany que fa a la imatge del cos. Per això, exigeixen una investigació no només judicial, sinó també interna, d’uns fets que consideren molt greus si es demostren. El sindicat vol que s’aclareixin i identifiquin ràpidament les suposades irregularitats i que es depurin responsabilitats, que es faci una auditoria interna independent de la gestió econòmica i administrativa i es determinin les necessitats reals del cos.

Pel sindicat, si les irregularitats es confirmen significaria que s’ha dificultat la prestació d’un servei públic essencial en les millors condicions possibles i s’ha posat en risc la seguretat dels treballadors. De fet, el sindicat recorda que sempre ha demanat tenir l’equipament adequat però també un manteniment àgil. CCOO demana un pacte de país i una nova llei de bombers per afrontar amb garanties les emergències actuals i garantir un servei de qualitat a tot el territori.

En tot cas, assegura que els treballadors continuen actuant amb “autèntica professionalitat al marge dels esdeveniments que han sortit a la llum”, i confien en la presumpció d’innocència de tots els implicats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia