Societat

Un motorista mor a Cercs

És la víctima mortal 51 a la carretera des de principis d’any

Un motorista ha mort aquesta tarda, poc després de dos quarts de sis, en un accident que s’ha registrat a la carretera C-16, al punt quilomètric 100 a l’altura de Cercs.

Segons el Servei Català de Trànsit, per causes que encara no es coneixen i que s’investiguen, la motocicleta sinistrada ha sortit de la via. Al vehicle només hi anava el conductor, que és la víctima mortal.

Al lloc del sinistre s’hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El trànsit a la carretera s’ha tallat en sentit sud i s’han fet desviaments per la C-1411z. A hores d’ara, la circulació ja està normalitzada.

Amb aquesta ja en són cinquanta-una les persones que han mort a Catalunya en accident de trànsit des que ha començat l’any. L’accidentalitat de motoristes continua sent molt alta i primera preocupació de les autoriats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia