Educació

Manifestació a l’institut de Cassà de la Selva

Alumnes i famílies critiquen la falta de resposta en casos d’assetjament

Més de 50 persones –entre exalumnes i pares d’alumnes– es van concentrar ahir davant de l’institut de Cassà de la Selva amb pancartes on es podia llegir “Stop Bullying” i criticant la direcció del centre per no haver donat resposta en casos d’assetjament que s’haurien produït al centre. En aquest institut és on divendres passat va ser detingut el familiar d’una alumna després que l’home va agredir el director del centre. El mateix divendres a les dotze del migdia professors i alumnes del centre van fer una concentració per rebutjar la violència i l’agressió. Segons informa l’ACN, des del Departament d’Educació la unitat de suport a l’alumnat en situació de violència (USAV) està estudiant el cas. Entre les persones concentrades ahir hi havia precisament l’alumna implicada en els fets de divendres, la seva mare i el padrastre, que va agredir el director.

Segons explica la dona, la seva filla ha estat víctima d’assetjament en diverses ocasions i en l’últim episodi la noia va haver de ser ingressada després d’ingerir medicaments. Segons la mare, és arran de la petició d’explicacions per part del padrastre i la negativa del director d’atendre’l que es va produir el que qualifica de “bufetada”. L’home va sortir en llibertat provisional i la família ha denunciat als Mossos d’Esquadra l’assetjament de què és objecte la noia. En la concentració d’ahir, antics alumnes i pares d’alumnes van denunciar que no es tracta d’un cas aïllat, apuntant a la responsabilitat del director de l’Institut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia