Infraestructures i serveis

Aturen les obres d’un centre a Llambilles

L’empresa adjudicatària, que passa "dificultats", ho va comunicar dilluns a l'ajuntament

Abolafio Construccions, empresa adjudicatària de les obres del centre intergeneracional del parc de l’Estació de Llambilles, va comunicar ahir a l’Ajuntament que atura els treballs de construcció.

Les obres van començar a principi de març, però divendres passat va ser l’últim dia en què hi va haver operaris treballant-hi. Ahir ja no se n’hi va presentar cap. “L’obra queda aturada i no sé quan la podrem reprendre”, va explicar Josep Maria Vidal, alcalde de Llambilles. L'empresa va reconèixer que passa "dificultats."

Abolafio Construccions va guanyar el concurs per dur a terme l’obra, que té un pressupost d’execució d’1,3 milions d’euros. El projecte té una subvenció d’un 60%. A més d’un centre intergeneracional per a gent jove i gran, també està previst fer-hi un punt d’informació de la via verda i un espai gastronòmic i millorar la pista poliesportiva ja existent.

Les obres van començar a principi de març i fins ara s’havien fet els fonaments, els desguassos i els murs de contenció. Estava previst que els treballs acabessin a final d’aquest any, però aquest contratemps capgirarà el calendari d’execució. “Haurem de resoldre el contracte amb l’empresa, però no sé quin procediment cal seguir a partir d'ara”, va explicar Vidal, que té previst reunir-se aquesta setmana amb el secretari i els tècnics municipals per veure com desencallar aquesta situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia