Societat

Societat

Salt tanca la Setmana de la convivència amb un res de diverses confessions religioses

Durant tota la setmana s’han dut a terme activitats adreçades a promoure la cohesió social i per sensibilitzar sobre el respecte a la diversitat social i cultural.

La plaça de la Llibertat de Salt ha estat la seu aquest divendres 20 de maig de la darrera jornada de la Setmana de la Convivència en Pau que s’han celebrat a Salt. Concretament, s’ha celebrat un res que ha comptat amb la participació de les diferents confessions religioses del municipi.

La 1a tinenta d’alcaldia i regidora d’Acció Social, Ciutadania i Comunitats, Margarita de Arquer, ha explicat que “Salt, amb la participació de les diverses confessions religioses, ha mostrat de forma unànime promoure la tolerància, la solidaritat, el respecte i la pau”. De Arquer ha afegit que “apostem per un procés positiu, dinàmic i participatiu, per promoure el diàleg, solucionar els conflictes, en un esperit d’enteniment i cooperació mútua”.

Durant aquesta darrera jornada també s’ha dut a terme l’activitat “Creem punts de llum” que ha anat a càrrec del programa Juguem de l’Ajuntament de Salt. Tota la programació s’ha impulsat a partir de la commemoració el 16 de maig del Dia Internacional de la Convivència en Pau impulsat per la UNESCO i durant tota la setmana s’han dut a terme un conjunt d’activitats adreçades a promoure la cohesió social i la convivència, i per sensibilitzar sobre el respecte a la diversitat social i cultural.

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre l’Àrea d’Integració i Convivència de l’Ajuntament de Salt, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, AISA ONG Internacional, la Fàbrica Jove, l’Ass. UNESCO per al diàleg interreligiós i les entitats del tercer sector NouSol, Casal dels Infants i Càritas Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

medi ambient

Falset aprova limitar les plantes d’energia renovable per protegir espais naturals

FALSET
successos

Els Bombers donen per controlat l’incendi de Vila-sana

VILA-SANA
religió

Tres religioses podran oficiar exèquies als tanatoris de Barcelona

Barcelona

Nou projecte per recuperar varietats autòctones resistents a la sequera

rocabruna

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona
SOCIETAT

Creen la comissió del Pacte per la Ronda de Dalt que decidirà els usos en el tram cobert

barcelona