Societat

Dos ciclistes moren atropellats a les carreteres catalanes

Un ciclista ha mort i un altre ha quedat ferit de gravetat aquest matí després de ser atropellats per un turisme a la carretera nacional N-340 a l'altura de Creixell (Tarragonès), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El sinistre s'ha produït a les tres quarts de vuit del matí quan els dos ciclistes circulaven per la carretera nacional i han estat envestits per un cotxe conduït per un home que ha donat positiu a la prova de l'alcoholèmia. Un d'ells, Mario G.R. ferit de gravetat, ha estat traslladat a l'hospital Joan XXII de Tarragona, mentre que no s'ha pogut fer res per salvar la vida de l'altre esportista, Estanislao E.L. de 55 anys i vé de Rubí. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels bombers.

El tercer ciclista que integrava el grup que havia sortit a fer esport presenta ferides lleus.

Bellvei

L'altre accident mortal ha passat a Bellvei (Baix Penedès) quan la víctima ha perdut el control de la bicileta, ha caigut a terra i ha estat atropellat per un turisme que no ha pogut evitar la col·lisió, segons que han informat els Mossos d'Esquadra.

El mort és Antonio C.S., de 56 anys i veí de Sabadell (Vallès Occidental), i el conductor del turisme ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia.

L'atropellament ha passat a les 8:48h a la carretera TV-2126, a Bellvei, segons que han concretat les mateixes fonts policials.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.