Societat

Nova jornada de vaga a l’educació

USTEC ha fet una crida al personal laboral dels centres a sumar-se a l’aturada d’aquest dimecres, que els sindicats preveuen tingui menys seguiment

Les protestes seguiran el 2 de juny amb una aturada parcial de 2 hores i una última jornada sencera el 9 de juny

Els sindicats d’educació, el personal laboral i els estudiants estan convocats a una nova jornada de vaga per reivindicar un cop més la reversió de les retallades, la inversió del 6% del PIB en educació, la retirada del nou calendari i el nou currículum, la recuperació de l’hora lectiva i la dimissió del conseller, Josep Gonzàlez-Cambray, entre d’altres. Tot plegat l’endemà de l’acord dels partits sobre el català a l’escola que els sindicats han rebutjat.

La manifestació unitària se celebra a Barcelona partir de les 11.30h, tot i que hi ha protestes arreu del país.

En una roda de premsa celebrada aquest dimarts, la portaveu d’USTEC-STEs, Iolanda Segura, ha previst que la vaga d’aquest dimecres tindrà menys seguiment que les anteriors del març sobretot perquè es troben a finals de curs, però ha advertit que la “indignació és la mateixa” i ha demanat “continuar pressionant” davant de la “dinàmica impositiva” de la conselleria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia