Societat

Sant Fèlix 2007

Comentari

Sant Fèlix 2007 ja és història. Les quatre colles que hi van participar van aprofitar l’oportunitat que els va brindar la gran festa dels castells per firmar, totes quatre, les seves millors actuacions en el que portem de temporada, la qual cosa ja és el que s’esperava atès que Sant Fèlix és, fins a la data d’avui, la diada que més els ha exigit.

Els Castellers de Vilafranca no van poder amb el 3 de 10, el seu gran objectiu, però van saber sobreposar-se a l’enorme decepció i van acabar la diada amb tres castells de gamma extra, un fet extraordinari. Això sí, el 4 de 9 amb l’agulla, el seu castell talismà, es va quedar a mitges. Descarregar-lo és, a partir d’ara, un dels al·licients dels verds per a la tercera fase de la temporada, que encaren consolidats en la primera posició del Rànquing.

Els Minyons de Terrassa, per la seva banda, van marcar el segon millor registre amb el 2 de 9 amb folre i manilles carregat, el seu primer gamma extra de l’any. A més a més, els terrassencs van descarregar el 4 de 9, una construcció que fins el dijous passat encara no havien pogut completar. Com tampoc no ho havia fet la Colla Vella, la qual es manté en la segona posició després d’haver-se apuntat la seva primera tripleta de 5 de 8 amb el 3 de 9 i el 4 de 9, tot descarregat, el mateix que va fer la seva gran rival, la Colla Joves, tot i que els vermells es van quedar a mitges amb el tres. La Joves estrena castells de 9 i recupera el quart lloc, en perjudici dels Capgrossos de Mataró.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres

En marxa la Lectura continuada de ‘Les hores’, de Josep Pla

palafrugell
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós