Societat

societat

Neix un nen al metro de Barcelona

La mare, Cristina, anava en transport públic cap a l’Hospital del Mar quan s’ha posat de part a l’estació de Ciutadella-Vila Olímpica

Un nen ha nascut aquest dimecres al matí al metro de Barcelona. Una dona embarassada que anava en metro cap a l’hospital del Mar per tenir el part ha parit de forma inesperada a l’estació de Ciutadella-Vila Olímpica de la línia 4. A l’altura d’aquesta estació, la dona s’ha trobat malament, ha baixat del vagó i ha avisat els treballadors del metro, que l’han acomodat al Centre de Gestió de l’Estació.

Una inspectora sanitària que es trobava casualment a l’estació ha assistit el part juntament amb els treballadors de TMB mentre arribaven els metges del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Finalment, l’Ángel, el nadó, ha nascut en perfecte estat de salut, igual que la mare, la Cristina, que també es troba bé.Els fets han ocorregut al voltant de les 10.45 hores del matí, segons ha relatat TMB en el seu compte oficial de Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia