Societat

Begur habilita per primer cop una senyal de pràctica nudista la platja d’Illa Roja

La creació dels plafons informatius s ’ha dut a terme conjuntament amb col·lectiu nudista

A partir d’aquest mes de juny la platja d’Illa Roja – Cala Moreta compta, per primer cop, amb una senyalització per a la pràctica nudista en aquest espai natural i turístic de Begur. Aquesta mesura pionera que a dut a terme l’ajuntament a través de la Regidoria de Platges, ha habilitat plafons informatius en diferents punts d’accés a la platja.

A través dels plafons s’informa de l’entrada a un espai nudista, indicacions per a garantir la preservació de la platja i també fa una crida al civisme i al respecte a la diversitat per part de tothom, tant nudistes com no nudistes. A més, es pot escanejar un codi QR per a poder consultar en temps real l’estat d’ocupació de la platja.

Eugeni Pibernat, regidor de Platges, destaca que amb aquesta mesura “complim escrupolosament el prec fet pel Síndic de Greuges i ho fem de la forma més participativa i transparent possible, escoltant la veu de tots els actors implicats i liderant des de l’ajuntament una iniciativa que també hem volgut consensuar amb el col·lectiu nudista. Al darrere d’aquesta mesura hi ha molt de treball i molts recursos destinats per part de l’actual equip de govern”. De fet, aquesta mesura s’ha dut a terme conjuntament amb col·lectiu nudista, amb qui s’ha treballat el contingut dels plafons informatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia