Infraestructures i serveis

La T-Mobilitat s’estén a les zones 2 i 3 de Ferrocarrils de la Generalitat

Es podrà utilitzar en la totalitat del trajecte a la línia del Vallès

La T-Mobilitat es podrà utilitzar a partir d’aquesta setmana a les zones 2 i 3 de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat. D’aquesta manera, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) fa un nou pas per a l’expansió de la nova targeta de transport. Concretament, a la línia del Vallès s’incorpora de forma completa ja que les estacions estan repartides entre les zones 1, 2 i 3, mentre que a la línia del Llobregat la incorporació serà parcial fins a Sant Esteve Sesrovires, al ramal Igualada, i fins a Olesa de Montserrat, al ramal Manresa. Les persones que vulguin viatjar més enllà de la zona 3 hauran de seguir utilitzant les actuals targetes.

D’aquesta manera, s’afegeixen les estacions de Martorell Central, Martorell Enllaç, Abrera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires.

L’ATM precisa però que els viatgers que utilitzin la T-Mobilitat a les corones 2 i 3 hauran de moure’s exclusivament en FGC o facin transbordament en algun mitjà de transport operats per empreses de l’àrea metropolitana que ja la tinguin en funcionament, com el metro, el bus o el tramvia. En canvi, els qui hagin de fer transbordament des de FGC cap a un altre mitjà de transport de les corones 2 i 3 encara haurà d’utilitzar els títols magnètics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia