Societat

El setembre culminarà el projecte d’ampliació dels serveis de la Clínica Salus de Banyoles

El projecte respon a la necessitat de disposar de més consultes per atendre l’increment de l’activitat assistencial i augmentar la comoditat i la qualitat de l’atenció als pacients

El pròxim mes de setembre culminarà un nou projecte d’ampliació i millora dels serveis que ofereix la Clínica Salus Infirmorum amb l’obertura d’un espai destinat a acollir les noves consultes externes. La primera planta de l’immoble ubicat al carrer Mossèn Lluís Constans 141 de Banyoles està essent reformat des del passat 14 de juny per incorporar-sese al catàleg d’instal·lacions de la clínica per atendre, inicialment, els pacients de les especialitats de medicina i cirurgia estètica, ginecologia i obstetrícia i urologia. L’espai va ser la seu a Banyoles de la Mútua Intercomarcal durant uns anys i, anteriorment, ja s’havia utilitzat com a consultes externes de la mateixa Clínica Salus.

Inversió

Les noves instal·lacions, just al davant de l’edifici principal de la clínica, tenen una superfície de 164 m² que es distribueixen en una recepció, dues sales d’espera i cinc despatxos que s’equiparan amb tot el mobiliari i el material mèdic necessaris, complint els màxims estàndards de qualitat i seguretat. També està previst executar una petita reforma a l’exterior per facilitar l’accés a les consultes i instal·lar-hi un tòtem informatiu. Les obres han suposat una inversió total d’uns 100.000 euros.

Aquest projecte, emmarcat en el pla d’ampliació i modernització de la Clínica Salus, respon a la necessitat d’incrementar la superfície destinada a consultes externes a causa del creixement continu que ha experimentat l’atenció amb la incorporació de noves especialitats mèdiques. El principal objectiu és alleugerir el volum de pacients a les consultes externes actuals a fi i efecte d’oferir una atenció més ràpida, així com incrementar el confort del pacient i la qualitat de l’atenció.

El gerent de la Clínica Salus Infirmorum, el doctor Àngel Gómez, s’ha mostrat molt satisfet per la posada en marxa de les noves consultes externes. “És una excel·lent oportunitat perquè continuïn creixent i millorant els serveis que oferim. A poc a poc estem assolint la fita de modernitzar i actualitzar les nostres instal·lacions perquè siguin més confortables i amables amb la població de Banyoles i el Pla de l’Estany. Sens dubte, es tracta d’un pas endavant molt important que ens serveix per arrelar-nos una mica més al territori amb més especialitats i serveis”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia