Societat

Matí de cues a l’AP-7, que registra 45 km d’aturades

Un accident ha obligat a tallar l’AP-2 a Montmaneu, en sentit Lleida

Nou dissabte amb trànsit complicat a l’AP-7, amb més de 35 quilòmetres acumulats de cua: destaquen els 18 quilòmetres de circulació lenta i aturades entre Castellví de Rosanes i Sant Cugat del Vallès, en sentit Tarragona; i els 16 quilòmetres de congestió entre Cardedeu i Mollet, en sentit Girona. En paral·lel, un accident a Mont-roig del Camp provoca uns 3 quilòmetres de retenció a l’AP-7 cap a Castelló de la Plana i un altre a Montmaneu ha obligat a tallar l’AP-2 en sentit Lleida. També hi ha uns 5 quilòmetres de cua per un accident sense ferits a Mont-roig del Camp, cap a Castelló de la Plana.

Es registren 2 quilòmetres més de cua a Maçanet de la Selva i 7,5 quilòmetres a la Jonquera per accedir a França. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), sobresurten altres incidències viàries com els 5,5 quilòmetres de retencions a l’N-II a la Jonquera o els 2 quilòmetres de cua a la C-63 a Lloret de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia