Societat

Sis vols cancel·lats i tres retards a l’aeroport del Prat per la vaga a Ryanair

A Girona no hi ha hagut afectacions a primera hora en el tercer dia de vaga dels tripulants de cabina

La tercera jornada de la nova tanda de vagues dels tripulants de cabina de Ryanair ha començat amb sis vols cancel·lats a l’aeroport del Prat. En concret, s’han suspès els vols de primera hora d’anada i tornada a Londres (Stansted), Brussel·les i Milà (Bérgamo), segons ha informat USO, un dels sindicats convocants de l’aturada. A l’aeroport barceloní també hi ha hagut tres vols que han tingut retards, un de sortida i dos d’arribades. A Girona, en canvi, l’aturada dels tripulants de cabina de la companyia irlandesa no ha tingut cap afectació. Amb tot, al conjunt de l’Estat la vaga ha provocat demores en 20 vols durant les primeres hores del matí.

El responsable de vol d’USO-Ryanair, Ernesto Iglesias, ha criticat que Ryanair ha cancel·lat els vols de l’aeroport del Prat “preventivament” per tal d’evitar passatgers queixant-se. “Això constata el seguiment que els tripulants de cabina estan fent a la vaga, ja que eren vols no protegits i que l’empresa ha cancel·lat amb antelació”, ha explicat.

Aquest dimecres és el tercer dia de la nova tanda de vagues entre els tripulants de cabina de Ryanair. Les mobilitzacions són de 24 hores de dilluns a dijous i s’allargaran fins al 7 de gener , si no hi ha cap acostament entre l’empresa i els sindicats convocants, USO i Sitcpla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia