Societat

Societat

Mn. Carles Sánchez serà ordenat prevere aquest diumenge 2 d’octubre a la Catedral de Girona

El futur prevere està al servei de 22 parròquies de l’Alt i el Baix Empordà

El proper diumenge, 2 d’octubre, la Catedral de Girona acollirà, a les 5 de la tarda, l’ordenació presbiteral de Mn. Carles Sánchez i García, que presidirà l’arquebisbe de Tarragona, Mons. Joan Planellas.Nascut el 1949 a Barcelona, Sánchez va ser delegat de Mitjans de Comunicació Social del Bisbat de Girona del 1994 al 2007 i del 2011 al 2014, any en què va ser ordenat diaca permanent. Des de llavors està al servei de diverses parròquies de l’Alt i el Baix Empordà, actualment d’un total de 22 (Sant Miquel de Fluvià, Sant Mori, l’Armentera, Empúries, l’Escala, Montiró, Saldet, Valveralla, Ventalló, Vilacolum, Viladamat, Vilamacolum, Vila-robau, el Far d’Empordà, Siurana, Camallera, Gaüses, Llampaies, Saus, Valldevià, Vilaür i Vilopriu).

El futur prevere explica, en una entrevista al Full Parroquial de la diòcesi, que afronta el nou ministeri “amb molta il·lusió i ganes de servir les diferents comunitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia