Societat

Nou espai a la Biblioteca d’Olot per ajudar a la conciliació familiar

“El Cau de la Guilla” és un espai gratuït d’atenció lúdica i educativa a infants de 3 a 10 anys per part de professionals qualificats

Neix un nou projecte a la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot: El Cau de la Guilla, un espai on deixar puntualment els infants de 3 a 10 anys de forma gratuïta per ajudar a la conciliació familiar.

Allà, estaran atesos per personal qualificat que oferirà als nens i nenes activitas lúdiques i educatives vinculades amb el joc, els llibres i la lectura i les manualitats.

El Cau de la Guilla estarà obert de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dissabtes de 10 a 13 h, en franges d’una hora i mitja. Per fer-ne ús cal inscriure’s a través d’un formulari en línia (elcaudelaguilla.olot.cat). Les inscripcions es podran fer des de quinze dies abans, sempre que hi hagi places disponibles i les famílies poden reservar per una o dues franges.

A cada franja horària hi haurà un màxim de 8 infants que sempre estaran atesos per dos monitors professionals.

No està pensat per assistir-hi de forma regular sinó per a cobrir necessitats puntuals per compaginar gestions personals, familiars i laborals amb la criança dels infants.

El Cau de la Guilla entrarà en funcionament el dilluns 3 d’octubre. Les inscripcions es poden fer des del dimecres 28 de setembre.

Aquest projecte està finançat pel programa Temps de Cures impulsat pel Departament d’Igualmetat i Feminismes de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia