Societat

societat

El Consell Comarcal del Gironès aprova el pla de digitalització del Gironès

S’aprova el Pla de digitalització del Gironès per tal de capacitar a la ciutadania

El pla de digitalització del Gironès pretén donar un impuls a la comarca en l’ús de les noves tecnologies i la seva modernització. Per aquest motiu s’estan programant accions formatives i informatives per a capacitar a la ciutadania, oferir teixit empresarial i personal tècnic en les noves tecnologies per tal que la comarca del Gironès estigui preparada per afrontar els reptes de la digitalització. Totes les actuacions són gratuïtes i s’espera poder realitzar-ne a tots els municipis de la comarca. També estan previstes accions en format virtual per tal que es pugui accedir a la formació des de qualsevol lloc.

Algunes de les actuacions formatives que ja s’estan duent a terme són: taller d’ús del telèfon mòbil, taller d’identificadors i certificats digitals, taller de Linkedin, curs de preparació per a l’ACTIC nivell mig, curs d’informàtica bàsic, taller de petjada digital, taller de recerca de feina per internet, taller d’aplicacions per a fer un CV. El període d’execució del Pla de digitalització del Gironès s’allargarà fins el dia 31 de desembre de 2022 i hi haurà accions al llarg de l’últim quadrimestre d’aquest mateix any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia