Societat

Dos detinguts i una mossa ferida en una persecució policial al districte de Sant Martí

Els ocupants del vehicle escàpol han llençat per la finestra paquets presumptament de cocaïna

Un home i una menor d’edat han estat detinguts aquest dijous a la tarda al districte barceloní de Sant Martí després d’una persecució policial en el transcurs de la qual el cotxe escàpol ha envestit una agent dels Mossos d’Esquadra que el perseguia en motocicleta, i que ha resultat ferida. Segons el cos policial, el vehicle ha circulat a gran velocitat i mentre fugia els dos ocupants han anat llençant paquets per la finestra que contenien, presumptament, cocaïna. Finalment, el cotxe ha envestit un vehicle policial i amb col·laboració de la Guàrdia Urbana de la capital catalana s’ha pogut detenir els dos individus. Els Mossos investiguen ara els fets.

La persecució ha començat després que el cotxe hagi fugit quan agents dels Mossos li han requerit que s’aturés. L’alcaldessa de Sant Adrià del Besòs, Filo Cañete, ha indicat al seu compte de Twitter que Policia Local, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona han practicat les detencions al carrer Cristòfol de Moura de la capital catalana, a prop de la zona limítrof de Sant Adrià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia