Societat

El tall del trànsit a Ballesteries s’allargarà fins al 25 de novembre

El carrer Ballesteries no es reobrirà al trànsit fins al 25 de novembre a causa de la troballa d’unes restes arqueològiques d’època romana just abans de la pujada de Sant Feliu. Es tracta de cinc sitges i de la resta d’un mur que van aparèixer quan van obrir una rasa durant les obres per augmentar la potència elèctrica d’un edifici d’aquest carrer.

Les obres van començar al final d’agost i era previst que duressin fins al 21 d’octubre, just abans de les Fires de Sant Narcís. Els treballs van obligar a tallar la circulació de vehicles al carrers Ballesteries i Calderers, però la troballa farà allargar les obres i la reobertura del trànsit s’ha demorat fins al 25 de novembre.

Segons el consistori, les restes trobades cal “relacionar-les” amb les foses que es van localitzar el 2006 a la pujada de Sant Feliu i el 2019 a l’interior de la casa Gómez. El conjunt de les troballes posa de manifest l’existència d’una àrea fora muralla dedicada a la provisió i reserva d’aliments durant els segles I i II.

Les obres a Ballesteries i Calderers han provocat les queixes dels comerciants de la zona per por a perdre clientela.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia