Societat

Torna la Pista de Gel a Fira de Girona

Obrirà les portes del 23 de desembre al 8 de gener i, com a novetat, permetrà adquirir entrades de manera anticipada

La Pista de Gel de la Fira de Girona celebra la seva 16a edició al Palau de Fires entre el divendres 23 de desembre i el diumenge 8 de gener. L’esdeveniment, una de les activitats més destacades de les festes de Nadal a la ciutat, tornarà a comptar amb els espais habituals: una pista coberta dividida en dos i de 800 m2 -una de les més grans de Catalunya- i un tobogan de 2,5 metres d’alçada, 27 metres de llargada i amb 3 carrils per baixar-hi amb trineu. Com és habitual des de fa anys i seguint amb la política de Responsabilitat Social Corporativa de Fira de Girona, es convidaran prop de 600 nens i joves provinents de centres d’acollida amb risc d’exclusió social. Una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Fundació La Caixa.

La principal novetat d’aquesta edició és que les entrades no només es podran comprar a les taquilles com fins ara, sinó que també es podran adquirir de manera anticipada. A partir de la setmana vinent s’habilitarà una plataforma, a través de la pàgina web www.firagirona.com , que permetrà agilitzar els tràmits, com ara escollir el dia i l’hora per utilitzar les instal·lacions.

D’aquesta manera s’eviten cues i aglomeracions. És molt important presentar-se uns 20 minuts abans de l’hora d’inici de l’activitat per poder posar-se els patins i preparar-se amb temps suficient i sense presses. “La Pista de Gel ha esdevingut una de les activitats de lleure més exitoses de la demarcació i estem contents de poder oferir un any més aquesta activitat a tothom”, assegura Coralí Cunyat.

La directora de Fira de Girona recorda que en l’última edició es va assolir el rècord d’usuaris, amb 18.120 persones que van fer-ne ús, i explica que “esperem mantenir la línia dels últims anys tot i que ens agradaria superar aquesta xifra”. A diferència del 2021, no s’ha implantat cap mena de restricció pel que fa a l’aforament i es calcula que hi haurà un total de 240 patinadors i patinadores cada hora, el que vol dir que n’entraran 60 de nous a cada torn de 15 minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia