Societat

La discoteca Waka veu un “complot” en la batuda “arbitrària” dels Mossos

Denuncien un “interès ocult” per forçar el tancament de la sala de forma “injustificada i arbitrària”

La discoteca Waka de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) ha criticat el dispositiu dels Mossos “absolutament arbitrari” que va irrompre la nit de divendres a dissabte al local, que consideren un “complot” per danyar la imatge de la sala.

Els Mossos d’Esquadra van desplegar la nit de divendres a dissabte un dels dispositius de seguretat ciutadana que fan periòdicament en entorns d’oci nocturn i en aquest cas va ser a la discoteca Waka, un local polèmic per incidents racistes i sexuals en els últims anys. L’últim d’ells va ser va denúncia d’un vídeo que va circular per xarxes socials d’una menor fent una fel·lació a la pista a un noi.

A l’interior de la discoteca, els agents van identificar divendres 906 persones, de les quals 10 van ser denunciades per tinença de drogues i 1 per falta de respecte a l’autoritat.

En un comunicat publicat a Instagram , aquesta discoteca de la zona hermètica de Sabadell -encara que està dins del terme municipal de Sant Quirze del Vallès- ha denunciat “un interès ocult i complot mediàtic per perjudicar el bon nom de la sala i forçar el seu tancament de forma injustificada i arbitrària”.

Waka ha criticat que la policia accedeixi a una empresa on “cada cap de setmana hi treballen entre 70 i 80 persones i sense motiu ni raó alguna paralitzi l’activitat” mitjançant un dispositiu dels Mossos d’Esquadra “absolutament injustificat, desproporcionat i arbitrari”.

La discoteca ha avisat que emprendrà “les accions legals oportunes per defensar el bon nom de l’establiment”, que ha assegurat que compleix amb les preceptes reglamentaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia