Societat

L’‘estafador de l’amor’ accepta dos anys i tres mesos de presó

La fiscalia li demanava inicialment prop de deu anys de presó per quedar-se 68.000 euros de cinc dones

Albert Cavallé, l’anomenat ‘estafador de l’amor’, ha acceptat aquest dimecres a l’Audiència de Barcelona una pena de dos anys i tres mesos de presó per estafar prop de 70.000 euros entre el 2015 i el 2017 a cinc dones que havia conegut per xarxes socials. La fiscalia i l’acusació particular li demanaven inicialment gairebé deu anys de presó, però la confessió, l’acord amb totes les parts i el retorn dels diners han fet rebaixar substancialment la condemna, que intentarà que no comporti el seu ingrés a presó. Cavallé ja ha estat jutjat diverses vegades per fets similars, amb algunes condemnes i absolucions, però mai ha acabat ingressant a presó.

Segons ha reconegut ell mateix en el judici que havia de fer-se aquest dimecres a l’Audiència de Barcelona, Cavallé es feia passar en diverses xarxes socials de contactes com Tinder, Badoo o POF, com a advocat, inversor, cirurgià o fill dels amos d’una coneguda clínica de Barcelona, per aparentar una gran solvència econòmica.

La fiscalia l’acusava d’un delicte continuat d’estafa, un de furt i dos delictes d’obstrucció a la justícia, i li demanava nou anys i deu mesos de presó i 9.000 euros de multa, a més de 70.600 euros d’indemnització. No obstant, el pacte ha rebaixat els delictes a un continuat d’estafa i un de furt, i ha quedat absolt d’obstrucció a la justícia. La pena ha quedat en dos anys i tres mesos de presó i 68.600 euros d’indemnització. La seva defensa intentarà suspendre l’ingrés a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia