Urbanisme

INFRAESTRUCTURES

L’adequació del parc dels Recs a l’Escala, en marxa

Han començar les obres que convertiran l’esplanada rere la llar d’infants i l’escola l’Esculapi en un espai d’ús public ordenat

S’hi plantaran arbres i s’hi instal·larà mobiliari urbà

Han començat els treballs per transformar l’espai que hi ha rere l’escola bressol i l’escola l’Esculapi, a l’accés sud de l’Escala, per converrtir-la en una esplanada que hi ha rere d’ús públic. L’any passat ja es va fer un camí per a vianants i ciclistes vora la carretera de l’accés sud de l’Escala, que arribava fins al carrer Figueres i que ara es prolongarà fins a l’alçada amb el carrer Torroella de Montgrí.

Ara es fa un pas més, amb l’ordenació d’aquesta gran esplanada: es plantaran uns setanta arbres i es posarà mobiliari urbà. A l’accés, on actualment ja es feia un ús d’aparcament, s’adequarà un espai d’aparcament asfaltat per a una trentena de vehicles, que donarà servei a una zona amb diversos establiments i les dues escoles. Aquest espai s’il·luminarà amb fanals que s’abasteixen amb energia solar. Un cop completada aquesta millora, també es preveu crear un skatepark, a la zona més allunyada dels habitatges. “Amb aquesta actuació és genera una zona de parc que permeti gaudir d’aquest espai i dignificar-lo”, remarca l’alcalde de l’Escala, Josep Bofill.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia