Societat

L’esportiu Claret aparta un instructor acusat d’agressió sexual a una menor

El centre ha pres la decisió cautelarment i ha posat el cas en mans de la fiscalia després de rebre la denúncia

L’Esportiu Claret de Barcelona ha apartat cautelarment un instructor després de rebre la denúncia d’una família que l’acusa d’una presumpta d’agressió sexual a una menor. Segons han explicat els responsables de l’entitat a l’ACN, el centre, que depèn dels Missioners Claretians, va prendre la decisió el 17 de maig, el mateix dia que va rebre la denúncia. Han aclarit, però, que és la primera queixa que tenen en contra de l’instructor que tenia al seu càrrec un grup de menors i un altre d’adults. A banda d’apartar-lo de la seva activitat, el centre ha comunicat els fets a la Fiscalia i ha explicat a les famílies de la resta de menors els motius pels quals s’ha decidit apartar cautelarment l’instructor. També ha posat a disposició de la família afectada el servei extern dels Missioners Claretians de prevenció i atenció a possibles afectats, dirigit pel jurista Xavier Puigdollers. També s’han compartit recursos i consells que donen els Mossos d’Esquadra per poder detectar altres possibles casos.

Segons ha explicat l’entitat, des del dia que va ser apartat cautelarment, l’home no ha tornat al centre.

l’Esportiu Claret demana que es preservi la intimitat dels menors que poden estar afectats i la presumpció d’innocència i manté un compromís “ferm” de “tolerància zero” davant de qualsevol indici o actitud “que atempti contra la dignitat dels menors”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia