Societat

Mor un home de 71 anys després que un camió hagi fet caure un mur del recinte de Sant Pau

Una dona de 63 anys ha quedat ferida menys greu

El vehicle sortia de l’hospital pel carrer Sant Antoni Maria Claret quan ha provocat l’accident

Un camió que sortia del recinte modernista de Sant Pau pel carrer Sant Antoni Maria Claret amb Independència ha fet ensorrar el mur del carrer, que ha caigut sobre dues persones, una de les quals ha mort i l’altra es troba ferida menys greu, segons ha informat la Guàrdia Urbana i diversos ciutadans que han publicat l’accident a les xarxes socials. La víctima mortal tenia 71 anys i ha mort a l’instant. La dona, de 63 anys, ha resultat ferida menys greu i ha estat evacuada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Sant Pau.

Segons informa l’Ajuntament de Barcelona, el sinistre ha tingut lloc a les 8.42h quan un camió cuba que sortia de la part antiga de l’hospital de Sant Pau pel carrer Sant Antoni Maria Claret ha xocat contra un dels murs del recinte. A causa de l’impacte, les pedres de part del mur han caigut sobre la vorera on en aquell moment hi passaven dos vianants. El conductor del camió ha donat negatiu a les proves d’alcohol i drogues.

El trànsit s’ha hagut de tallar, fet que ha provocat problemes de circulació i la desviació de diverses línies d’ autobusos durant una hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia