Societat

Tallen la C-55 a l'altura d'Olesa de Montserrat per una esquerda a la via

El servei dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) també s'ha interromput de moment, com a mesura de precaució

Els Mossos d'Esquadra han tallat aquesta tarda al trànsit la C-55, en un tram alçat de la via entre el quilòmetre 5,5 i el 6 a l'altura d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), després de detectar-se una esquerda longitudinal al paviment.  La carretera C-55 estarà tancada almenys una setmana per a la reparació de la filtració de salmorra procedent d'un col·lector.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el trànsit ha estat interromput en els dos sentits de la marxa, i els cotxes que circulaven per aquest tram han estat desviats per la C-58 en sentit sud, mentre que en sentit nord s'han vist obligats a passar per la zona residencial coneguda com a Can Vinyals.

El servei dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) també s'ha interromput, com a mesura de precaució, entre les estacions d'Olesa i Monistrol de Montserrat, de la línia Llobregat-Anoia.

Segons que han informat els Bombers de la Generalitat, les vies del ferrocarril transcorren a uns tres metres de distància i de forma paral·lela a la carretera esquerdada.

Les causes de l'esquerda es desconeixen de moment i al lloc dels fets s'han desplaçat experts geòlegs per determinar l'abast de la incidència i establir si és possible reprendre el trànsit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.