Societat

Mor una tercera persona que va patir un accident a l'Eix Transversal

La tercera ocupant del turisme que ahir a la tarda va xocar amb un tot terreny a Gurb (Osona) va morir ahir a la nit, poc després d'ingressar a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el xoc frontal va produir-se a les cinc de la tarda entre un Volkswagen Golf i un Jeep Grand Cherokee, tots dos amb matrícula espanyola, al quilòmetre 183,5 de la carretera C-25, l'Eix Transversal.

El conductor del turisme, Samir B., de 19 anys, va morir a l'instant. La seva mare, Malika R., de 47 anys, i una altra jove, Fatima Zora B., van morir poc després, quan ja eren ateses pels serveis sanitaris. Els tres eren d'origen marroquí i veïns de Manlleu (Osona).

Per la seva banda, els ocupants del tot terreny van quedar ferits lleus i van ser traslladats a l'Hospital General de Vic (Osona).

Al lloc de l'accident, que va provocar llargues cues, van acudir-hi cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.