Societat

Girona amb material reciclat

El grup la Faràndula Social va organitzar ahir l'activitat

Elements de tota mena per construir la ciutat gironina

Girona en miniatura i feta amb materials reciclats. Aquest va ser el repte que es va plantejar el grup de la Faràndula Social, que va convocar a tothom que volgués a participar en aquesta experiència de refer la capital gironina gràcies a elements trets de les escombraries. L'experiència va tenir una bona resposta dels ciutadans, en especial d'escoles i fundacions, que hi van participar activament preparant materials que poguessin conformar alguna part de Girona.

El pont de Pedra, la Punxa, les escoles de la Salle, el doctor Masmitjà o l'estàtua de la plaça del Lleó van ser alguns dels elements que no van faltar en aquesta recreació en miniatura de Girona. El president de la Faràndula Social, Pere Carretero, indica que l'activitat segueix la filosofia del grup, que “pretén buscar formes alternatives de lleure, i hem volgut fer una proposta diferent dins de les activitats de les Fires”.

La Faràndula Social es va crear fa uns tres anys i ha anat proposant activitats diverses i alternatives. En l'activitat d'ahir a la plaça Calvet i Rubalcaba hi va participar el músic Salvador Gallego, que també va reaprofitar músiques per ambientar l'experiència. Entre les sis i les vuit del vespre tothom qui va voler va poder posar el seu tros de Girona. Molts infants amb els pares i diverses entitats van abocar-se en l'activitat preparant materials que servissin per crear una Girona feta de materials que havien estat deixalla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.