Societat

trànsit

Una víctima en l'únic accident mortal del pont

Un jove de 20 anys va morir ahir a la matinada en l'únic accident de trànsit mortal del pont de la Puríssima a Catalunya. El sinistre, que desllueix el bon balanç d'aquest cap de setmana, es va registrar poc abans de les cinc de la matinada a la C-13, a l'altura de Vallfogona de Balaguer (Noguera). La víctima, que residia a Menàrguens, a la mateixa comarca, era el conductor d'un turisme que, per causes que s'investiguen, va sortir de la via quan circulava per un dels carrils de la carretera. L'home va morir allà mateix. En el sinistre també va resultar ferida lleu una altra persona que anava d'acompanyant al vehicle.

En la gestió de l'accident hi van treballar diverses dotacions de bombers i Mossos d'Esquadra, que ahir van confirmar que en l'accident mortal no hi va intervenir cap altre vehicle.

Amb aquesta víctima, la primera durant el mes de desembre, ja són 228 les persones que han perdut la vida durant aquest any a les carreteres catalanes, una xifra molt inferior a l'acumulada durant el mateix període de l'any passat (250) i al total de víctimes del darrer pont de la Puríssima (7).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.