Societat

ALTAFULLA

Porter, filla adoptiva

Altafulla ret així homenatge a una divulgadora del seu patrimoni cultural

Participa activament de la vida del municipi

Maria Porter va ser nomenada, ahir, filla adoptiva d'Altafulla. El passat 26 de novembre, el plenari de l'Ajuntament va aprovar donar-li aquest reconeixement. S'homenatja, així, la seva trajectòria de contribució a la promoció i divulgació de la cultura catalana i, especialment, de la d'Altafulla. A través de diferents publicacions i conferències, Maria Porter ha donat a conèixer el passat històric del municipi.

Porter participa activament en diferents entitats de la població, com l'Ateneu Cultural de Dones, el Cercle Artístic, l'Esplai de la Gent Gran o la parròquia, on fa de catequista. També és membre del Centre d'Estudis d'Altafulla, entitat que va prendre la iniciativa per nomenar-la filla adoptiva de la vila. Fora d'Altafulla, va ser cap de la Unitat de Patrimoni Bibliogràfic del Departament de Cultura de la Generalitat. La divulgació de la cultura catalana també la va practicar el seu germà, Miquel Moix, crític i divulgador del cinema català i un dels fundadors de la Nova Cançó.

Ahir al migdia es va fer l'acte públic a la sala de plens de l'ajuntament on es va presentar Maria Porter com a filla adoptiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.