Festes populars i fires

ARLES (Vallespir)

Falconeria

Falcons al Vallespir

A partir d'aquest divendres i fins a finals del mes d'agost, Arles viurà al ritme de la falconeria. Tres falconers actuaran durant tot l'estiu per presentar els seus treballs amb una vintena d'aus rapinyaires (àguila, àguila reial, àguila americana, falcons, etc.). L'espectacle, d'una durada de 35 a 40 minuts, es presentarà cada dia en tres sessions (14.15 h, 16.15 h, i 18.15 h), amb un aforament màxim de 400 espectadors per sessió. L'espectacle inclou també demostració de domatge amb cavall i la presència d'un camell. Un equip de sonorització donarà als assistents totes les especificitats de les aus que actuen i que també es podran observar en dos espais d'exposició. L'espectacle es desenvolupa al cor del poble en el marc de l'antiga fàbrica de teixits Les Toiles du Vieux Moulin. L'entrada (de 7,50 euros a 9,50 euros) inclou la visita del museu de teixits i de cinc tallers d'artistes que treballen amb ferro forjat, fusta o cuir, i també la visita de les gorges de la Fou. La proposta es pot completar amb altres atractius del poble com l'abadia, el seu claustre i la Santa Tomba.

Del 15 de juliol al 28 d'agost. A l'espai Les Toiles du Vieux Moulin.

Gorges reobertes

L'estrena d'aquest estiu dedicat a la falconeria a Arles coincideix amb la reobertura, a principi del mes de juliol, de l'emblemàtic espai de les gorges de la Fou. Una esllavissada a la carretera d'accés havia impedit les visites al mes de juny. Aquestes impressionants gorges, considerades com «les més estretes del món», estant situades a prop del poble d'Arles i s'estenen pels municipis veïns de Cortsaví i el Tec.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a