Societat

VICENÇ RAMIREZ

Sots inspector de policia muncipal

“Una mica més de control a les barraques”

Com es viuen les fires des de les seves funcions de sotsinspector de la policia municipal?

Per la professió que tinc, és clar que és el període de l'any en què es treballa més; diguem que és un període, curt, que requereix un esforç suplementari en la feina del que fem habitualment, pel tema de les fires.

També troba temps per gaudir com a ciutadà de les fires?

Sí, intento, en el temps lliure que puc tenir, gaudir de les fires amb la família. Però també puc dir que gaudeixo de vegades quan estic treballant. La feina m'obliga a ser present a molts actes, a assistir a moltes coses, i mentre estic treballant també gaudeixo del que estic veient i d'alguna manera també comparteixo aquestes activitats.

Què canviaria d'aquestes fires?

Veiam..., el tema de la circulació és inevitable... Potser el tema de les barraques a la nit, tot i que últimament ja s'hi està posant mà, una miqueta més de control estaria bé; no només control repressiu, però també de tipus preventiu, vigilar el consum excessiu d'alcohol per part de la gent jove i altres coses.

Control a la gresca?

Si s'hagués d'actuar a algun lloc penso que podria ser en aquesta part de gresca i de nit; que està bé que existeixi i que es faci, però potser es podria posar-hi més informació i una miqueta més de control.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.