Societat

Trànsit

Cap de setmana sense víctimes mortals a les carreteres catalanes

Dos accidents aquest diumenge a la tarda causen ferides a tres persones

Els principals problemes de mobilitat es registren a les vies de retorn a Barcelona des de la costa

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les tres de la tarda de divendres i fins a les vuit del vespre d'aquest diumenge, no s'ha registrat cap víctima mortal a la xarxa de carreteres i autopistes catalanes.

Una de les principals incidència d'aquest diumenge ha estat un accident amb 3 vehicles implicats que ha deixat 1 ferit menys greu a l'AP-7 a Aiguaviva. El sinistre ha provocat 1 km en sentit sud i ha obligat a restringir la circulació durant una estona.

La C-58 a Castellbell i el Vilar també s'ha tallat aquesta tarda en els dos sentits de la marxa per l'aterratge d'un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat un dels ferits en l'accident que hi ha hagut a la BV-1212 a Castellbell i el Vilar. En el sinistre s'hi ha vist implicat un vehicle i ha deixat 1 ferit greu i 1 menys greu.

També hi ha hagut fins a 6 km de circulació amb congestió a l'AP-7 a Sant Celoni en sentit sud a causa d'un vehicle que s'ha incendiat i que ha obligat a tallar un carril durant uns minuts.

Durant la tarda de diumenge s'han registrant retencions de tornada cap a l'àrea metropolitana de Barcelona, especialment a les carreteres de la Costa Daurada i la Costa Brava.

A la C-31 a Castell-Platja d'Aro s'han registrat cues de fins a 11 quilòmetres, 6 quilòmetres de retencions a la C-65 a Santa Cristina d'Aro, 9 a l'AP-7 a Fogars de la Selva, 3 a l'AP-7 a la Roca del Vallès, 6 a la C-32 a Mataró, 7 a l'N-340 al Vendrell i 6 quilòmetres a la C-32 a Sant Boi de Llobregat en sentit nord.

Al matí, a la B-20/Pota nord a Santa Coloma de Gramenet s'ha tallat durant una estona la sortida 19 en sentit nord pel pas d'una cursa ciclista.

Per minimitzar les afectacions viàries del dispositiu de tornada cap a l'àrea metropolitana de Barcelona s'han disposat mesures especials d'ordenació i regulació del trànsit a la C-31 a Castell-Platja d'Aro, a la C-65 a Cassà de la Selva, a l'AP-7 a Sant Celoni i a la C-32 a Castelldefels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

BANYOLES

L’INS Josep Brugulat torna a participar en el City Nature Challenge

BANYOLES
societat

L’equip de govern vol posar el nom de Terricabras a una plaça o un carrer

girona
Urbanisme

Barcelona aprova la remodelació d’un espai de muntanya a Torre Baró

Barcelona
Medi ambient

Paisatges blancs a Altafulla i Torredembarra per la calamarsada

Altafulla
lloret de mar

La Plataforma per la Pau, guardó Sa Gavina 2024 de la Festa de la Cultura

lloret de mar
QUART

El ple aprova una modificació de crèdit per al projecte de la nova biblioteca

QUART
Regne Unit

Cinc migrants moren en l’intent de creuar el canal de la Mànega

Barcelona
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer

Sabadell