Societat

La Cursa de Muntanya de Falset arriba a la desena edició amb un canvi de recorregut

Aquest diumenge, 11 de setembre, es disputa la Cursa de Muntanya Vila de Falset, una prova que arriba enguany a la desena edició plena de novetats. La prova, que forma part del Circuit de Curses de les Terres de l'Ebre, manté els dos recorreguts, tot i que aquests presenten força canvis. En el cas del recorregut llarg, aquest passa dels 22 quilòmetres d'anteriors edicions als 28. El circuit és totalment nou, i incorpora trams que travessen la Mola de Colldejou i Llaberia i una cronoescalada entre el Coll del Guix i la Miranda de Llaberia. Amb tots aquest canvis en el traçat s'endureix una prova en la qual el desnivell positiu acumulat serà de prop de 1.700 metres.

En el cas del recorregut curt, es manté la distància dels 13 quilòmetres, però en canvia el traçat. Entre altres, els participants d'aquesta prova s'enfrontaran per primer cop a una cronoescalada des del Pla del Castanyer de Sant Gregori fins al Grau de les Torres, un tram d'ascens força dur que contribueix que el desnivell positiu acumulat se situï al voltant dels 600 metres. D'altra banda, el recorregut curt de la Cursa de Muntanya Vila de Falset formarà part per primera vegada del calendari júnior del Circuit de les Terres de l'Ebre.

El tret de sortida de la Cursa de Falset serà a les 8 del matí per als participants que s'enfrontin al traçat del circuit llarg, i a dos quarts de 9 per als qui optin pel circuit curt. En tots dos casos, la línia de sortida i arribada se situarà al Pavelló poliesportiu. Segons les dades d'aquest dijous al matí, són un centenar els corredors inscrits a la cursa llarga i uns 180, comptant els participants júniors, els que s'han apuntat a la cursa curta. A més, 120 voluntaris contribueixen al correcte desenvolupament de la prova.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Salut

Balcells assegura que l’assistència mèdica al Baix Segre està “garantida”

Lleida
GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró
Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp