Societat

La temporada de tardor del teatre L'Artesana arrenca amb una quinzena de propostes

El teatre L'Artesana de Falset arrencarà a primers d'octubre la temporada de tardor, amb una quinzena de propostes de música, teatre i cinema que es repartiran en el calendari fins ben entrat el mes de desembre.

La comèdia 'You say tomato' (6 de novembre) serà un dels espectacles destacats que es podran veure a l'escenari de Falset. L'obra, dirigida per Joan Maria Segura i interpretada per Joan Negrié i Anna Moliner, no ha parat de recollir èxits de públic i crítica d'ençà de la seva estrena. De fet, va rebre el premi de la crítica Serra d'Or al millor text de teatre en català i, recentment, se n'ha fet una adaptació al castellà per ser representada a Argentina. Seguint amb el teatre, també arribarà a L'Artesana 'Sexes' (23 d'octubre), de la companyia Teatràvid, una divertida comèdia en la qual el sexe deixa de ser un tabú i es converteix en el fil conductor de l'obra.

A la programació de tardor de L'Artesana hi destaca també la diversitat de propostes musicals en cartell. Així doncs, s'hi podran escoltar els concerts de l'exguitarrista d'Antònia Font, Joan Miquel Oliver (28 d'octubre), qui tancarà a Falset la gira del seu tercer disc en solitari 'Pegasus'; les versions en acústic i en català de temes universals del pop-rock que interpretarà el duet Filferro (8 d'octubre); les veus dels seixanta cantants que integren el Gospel Viu Choir (18 de desembre); i els clàssics amb què la Banda Vila de Falset (20 de novembre) celebrarà un any més Santa Cecília, patrona del músics.

Pel que fa al cinema, L'Artesana acollirà la projecció de la nova adaptació de 'Ben-Hur' (2 d'octubre), cridada a ser una de les pel·lícules de l'any, i 'Nunca apagues la luz' (29 d'octubre). També s'hi projectaran els quatre films que integren el Cicle de Cinema Infantil en Català: 'Ice Age: El Gran Cataclisme' (16 d'octubre), 'Buscant La Dory' (30 d'octubre), 'El meu amic gegant' (13 de novembre) i 'Cigonyes' (6 de desembre).

A banda d'aquestes estrenes, Falset serà també aquesta tardor escenari del Most Festival, el certamen internacional de Cinema del Vi i el Cava Penedès/Priorat. El poble prioratí també inclourà aquesta temporada de tardor el memorial 'Fem Record: Batalla de l'Ebre' (22 d'octubre), una jornada de música, projeccions, visites guiades i altres activitats; i la Gala per a la Marató de TV3 2016 (11 de desembre), que organitza l'Associació de Dones La Quartera, amb sortejos i actuacions de La Corranda i la Companyia Teatral l'Artesana, entre d'altres.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia